zoran-zatvor
Foto: Kurir

Zoran Marjanović, koji je uhapšen 15. septembra prošle godine zbog sumnje da je ubio suprugu, pevačicu „Granda“ Jelenu Marjanović, pod sve većim je pritiskom zbog činjenice da će protiv njega uskoro biti podignuta optužnica i da mu preti da ostatak života provede iza rešetaka.

zoran
Foto: Kurir

Izvor Kurira otkriva da je Marjanović, za razliku od početka boravka u CZ, u poslednje vreme nervozan i napet. Kad je saslušana njegova snaja i kad je postalo izvesno da će uskoro biti podignuta optužnica, cimerima s kojima deli ćeliju nedavno je rekao da on nije ubica, ali da zna ko jeste.

– Zoran je bio dugo bio prilično miran i pribran. Uglavnom je govorio o tome kako mu nedostaje ćerka Jana, a često je pominjao i novu devojku. Međutim, poslednjih dana oseća se promena u njegovom ponašanju, verovatno jer je svestan da se bliži dan odluke o njegovoj sudbini. Jednog dana je odjednom počeo da priča o Jeleni. Krenuo je da viče da je nije on ubio, ali da zna ko jeste. Sve se orilo po ćeliji. Vikao je da više neće da ćuti i da će sve da otkrije – prenosi Kurir.

Nadao se slobodi

On ne isključuje mogućnost da Zoran kaže sve što zna.

– Sve teže mu pada odvojenost od ćerke, ali verovatno i to što je polagao velike nade da će tokom istrage, odnosno njegovog boravka u pritvoru, možda biti uhapšen još neko. Marjanović je bio siguran da će izaći iz pritvora mnogo brže, ali pošto se to dosad nije dogodilo, a svi dokazi su prikupljeni, očigledno je da se lomi da li da iznese sva saznanja koja ima, a kojima bi mogao da naškodi i najbližima – otkriva naš sagovornik.

Ne propustite:
Nevjerica i šok! Otkriveni pomagači - Još dvoje na spisku za hapšenje

Kraj istrage

Kao poslednji svedok u istrazi u ponedeljak je saslušana Milica Marjanović, supruga Zoranovog rođenog brata Miloša. Ona je jedini svedok iz kuće Marjanovića u Borči, pošto su Zoranova majka Zorica, otac Vladimir i brat Miloš odbili da svedoče.

zoranov-otac
FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE, ZORANA JEVTIĆ

– Saslušani su svi dosad predloženi svedoci, a u Više tužilaštvo stigli su i nalazi psihijatrijskog, telekomunikacionog, ali i vremensko-prostornog veštačenja. Spisi predmeta imaju nešto manje od 1.000 stranica i na tužilaštvu je sada da ih razmotri i donese odluku da li ima dovoljno dokaza za podizanje optužnice na osnovu koje bi se Zoranu sudilo – objašnjava sagovornik iz istrage.

Prema njegovim rečima, sada postoje dve mogućnosti, da optužnica bude podignuta i da se Zoranu sudi za ubistvo ili da se od istrage odustane i da on nikada više ne bude procesuiran za to delo.

– Ukoliko tužilaštvo do 10. marta podigne optužnicu, Zoran Marjanović će, s obzirom na težinu dela, najverovatnije ostati u pritvoru. Ako optužnica ne bude podignuta, on će biti pušten na slobodu – objašnjava naš sagovornik.

loading...

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar.
Molimo unesite ime