Voditelj Ognjen Amidžić(42), na prvi pogled vodi super život, kako kroz privatni, tako i kroz poslovni.

Međutim, stvarnost je drugačija.

Prije nekoliko mjeseci obratio se ljekaru zbog sve češćeg zamora, pospanosti i tromosti da bi saznao da boluje od metaboličkog poremećaja koji se zove insulinska rezistencija i koji sve više uzima maha. Istu dijagnozu imaju i pjevačica Goca Tržan i glumica Sofija Rajović a radi se o preddijabetičnom stanju. Ovo stanje utiče na učestalo nagomilavanje kilograma i otežano mršavljenje, što dovodi do opisanog zamora. Ognjen, međutim, svoju zdravstvenu situaciju ne vidi kao kritičnu, premda je zbog nje odlučio da promijeni životne prioritete.

“Sve to što se desilo sa mojim zdravstvenim stanjem uticalo je da se dodatno osvijestim kao otac i više povedem računa o Matijinom načinu života. Takođe, on je sada moj najveći zalog i ja moram da budem zdrav prvenstveno zbog njega, a zatim i zbog sebe”, kaže Ognjen, ali šaljivo otkriva da njegovu porodicu insulinska rezistencija nije previše zabrinula.

“Moja supruga Danijela misli da sam ja hipohondar i onda se malo šali na moj račun ali svakako da svaki čovjek mora da promijeni navike ukoliko one utiču nepovoljno na to kako se osjeća. Mislim da je vrijeme da malo sebe stavim u prvi plan”, poručuje Amidžić.

Ognjen

Zdravstvene tegobe jesu dobar razlog za promjenu određenih navika, ali nisu jedina stvar koja je Ognjena navela na preispitivanje kada je riječ o prioritetima. Voditelj nam priznaje da osjeća grižu savijesti kada nije u okruženju najmilijih.

“Takvo je vrijeme da svi mnogo radimo. Danijela i ja sami odgajamo Matiju i borimo se za njega. Ona je, takođe, stalno na poslu i trudimo se da što je bolje moguće usklađujemo naše obaveze. Ja sam, na primjer, danas čuvao Matiju a zatim ga je večeras ona preuzela i zato nije mogla da pođe sa mnom na jedan događaj. Naravno da svi najviše volimo kada smo zajedno kod kuće ali to nekad nije ostvarivo”, kaže Ognjen za “Story” i dodaje da nije veliki ljubitelj gradskih dešavanja, ali da i to vidi kao dio onoga čime se bavi. Tu razbija predrasude sa početka priče.

Ne propustite:
ŠOK! Nećemo više nikad uživo slušati ovaj legendarni glas.
loading...

2 KOMENTARI

  1. Sami on i zena odgajaju dete? Pa ko odgaja decu ostalim parovima? Komsije? Treba li da placemo sto mu zena nije bila na “dogadjaju”?

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar.
Molimo unesite ime