jelena

1Nova mišljenja

Jelenu Marjanović ubio je plaćeni ubica kojeg je unajmio prijatelj Zorana Marjanovića – to tvrdi Robert Kajsler, parapsiholog kojeg je unajmila porodica Krsmanović kako bi pomogao u rasvetljavanju brutalnog zločina, prenosi Kurir.

Kajsler je izneo svoju teoriju i do detalja opisao kako je izgledao zločin.

– On je 1. aprila 2016. uveče, po instrukcijama jednog člana Zoranove familije, sačekao pevačicu pored kuće njene majke i tukao je sa Zoranovim rođakom i prijateljom – posrednikom u ubistvu, dok nije izgubila svest. Gnusni čin dovršen je u kući jednog od aktera zločina, a telo je bačeno u kanal u Borči, po unapred utvrđenom planu!

Ne propustite:
Nevjerica i šok! Otkriveni pomagači - Još dvoje na spisku za hapšenje

Ovo otkriva parapsiholog Robert Kajsler sa Floride, koji je na molbu porodice Krsmanović, familije Jeleninog oca, stupio u kontakt sa njenom rodbinom, svedocima, kao i ljudima koji su istraživali slučaj i prihvatio da pomogne u rešavanju misterioznog zločina.

Nastavak ovog šokantno iznošenja pogledajte na narednoj strani

Natrag

5 KOMENTARI

  1. kajsler je bio holandski vidovnjak . razotkrivao je mnoge slučajeve, bio je angažovan na rasvetljenju zločina koji se šesdesetih dogodio u sutomoru. doveo ih je do kuće ubice, sve se to zataškalo a okrivljena je nevina žena. da ovo nije uradio narko diler ne bi ne bilo ovoliko aktuelno

  2. koji ste vi idioti,javlja kurir,pa ko je kurir,alo,informer,srpski telegraf i ostale papirnea papirna pomagala koja cak ni za brisanje dupeta nisu pogodna.

  3. Ма носи те се у тр пизде материне, Од како је убијена увек друга прича, и увек насловница: Пронађен Јеленин убица, Именујте га већ једном и ставире ад акта и у курац са вашом зајебанциом.

  4. Ovo je dobro da se uzima novac od znatizeljnika koji jedva cekaju skandale a ovih ima ko na gori lista. Moje misljenje da se sve zna ali dok se bravi dobro ostrizu nemogu da osjete nista dok im strizac ne cvakne malo usima

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar.
Molimo unesite ime