jelena

1Slučaj koji je uzdrmao regiju

Foto: Kurir.rs

Slučaj koji trese našu javnost iz dana u dan. Pronalaze se novi dokazi ali ništa konkretno se ne dešava. Vrijeme prolazi a počinioci su još na slobodi. Šta će na kraju da bude, hoće li se slučaj riješiti ili ne, ostaje da vidimo. Ali kako su se stvari odvijale do sada organi javnog reda i mira nam nisu unijeli Bog zna kakvu sigurnost u njihove sposobnosti. Novi izvještaj vam donosimo u nastavku teksta.

Istražitelji su došli do otkrića koja u potpunosti rasvetljavaju ko je imao kakvu ulogu u ubistvu Jelene Marjanović (33), koje se dogodilo pre skoro dve godine, sprema se veliko hapšenje.

Ne propustite:
Regija u šoku, svi bruje o tome. Nevjerovatan obrat. Naser na sudu?

Učestvovali je više ljudi

U ubistvu pevačice „Granda“ Jelene Marjanović i prikrivanju tragova zločina koji se dogodio 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka kod Borče učestvovale su najmanje tri osobe, najnoviji su rezultati istrage.

Nastavak na narednoj strani

Natrag

13 KOMENTARI

 1. Sramota. Imaju Rasvetljavanje krivičnog dela ubistva na tacni i oni dve godine ne mogu da zaokruže slučaj. U moje vreme od 1977. pa na dalje , to bi bilo završeno za mesec dana najduže. Naravno da su i neki ukućani umešani posredno ili neposredno u ubistvo. Pa zato i postoji policija da to rasvetli. Nije to slučajno. Ceo kvalitetan i pošten kadar je penzionisan sa 50 godina starosti. Ostali su da rede vrlo sunnjivi tipovi. Veljovića su jedva u penziju poslali. Hrkalovićka pojma o poslu nema a vedri i oblači po MUPu. To je sve donela demokratija. Policija je valjala dok politika nije ušla u redove policije. No svejedno. Kad krivac izadje pred sud, ako ima dovoljno novca , dobiće “nanogicu” i biti pušten. Šarić, vrh svetdkog kriminala je pušten. I da je policija mnogo bolja, ništa to ne vredi kad sudije puštaju.

 2. Evo jedne zamerke kompetentnim.. Vladimir Marjanović , nakon hapšenja sina Zorana izjavljuje : Jelenu je ubio beogradski tajkun : Aleksandar Radovanović..Jelena se sa njim švalerisala. Istog momenta je trebalo suočiti Vladimira i tajkuna.. Vladimirova laž ili nevinost je mogla biti utvrdjena odmah. .Ako je Vladimir u ovoj priči lagao da bi Zorana zaštitio , odmah ga je trebalo hapsiti, jer je ta eventualna laž pravi dokaz da Vladimir poznaje ubicu .. ZA NORMALNOG SUDIJU DRUGIH DOKAZA , UOPŠTE NIJE POTREBNO…ZA NENORMALNOG SUDIJU TREBA JOŠ MNOGO DOKAZA KAKO BI SE RAZOTKRILO UBISTVO .. ZA TAKVOG SUDIJU NI JELENINA KRV NA SEDIŠTU KOLA , NIJE DOVOLJNA.

 3. U JEBO TE PA VI SVE ZNATE. OCITO JE DA PISETE PO NECIJEM SCENARIJU I DA ISTINA LEZI U NEKOM DRUGOM LONCU. PRETERALI STE. MENI SE CINI DA NEKO KRUPAN STOJI IZA SVEGA. PO SISTEMU DRZTE LOPOVA !!!

  • vrlo sumnjivo. a prvih god. i više nijesu pominjali krv u autu. sumnjivo je zašto ne ispitaju tog tajkuna. sumnjivo je i što se svaki dan piše o ovom zločinu

  • Najbolji komentar od početka. Narod već presudio. Toliko krvoločnih likova sudi bez dokaza. Istina će se otkriti. Izvesni slučajevi su rešeni i posle 20 godina, kakvi poslanici takav narod. Kad se otkrije pravi krivac Zoran treba debelo da naplati svim lešinarima koji se hrane tuđom nesrećom.

  • Licno mislim da se sve zna ali i mudro cuti. To je i za ocekivati s obzirom da je konpletno sudstvo i policija i te kako korumpirano. Tako da jos uvek kod nas ide po sistemu koliko para toliko muzike!!!

 4. Ja mislim da je nasa policija dobra i strucna u svom poslu, ali mslim da neko stiti Marjanovice, da policija zna sve ali ne sme ili nece da rasvetli ovaj slucaj. I ptice na grani znaju da su je Marjanovici sredili, jel ih izgled a i intervju Zoranov, koji je dao nakon pronalaska Jeleninog tela, govori sve. Tako da nemoj te vise misliti da je ovaj narod lud, i da ne znamo sta se desava, ali nazalost izgleda da u ovoj Srbiji nijedan zivot vise ne vredi. Zgrozila sam se kada sam cula da je napisana knjiga o Jeleni, sramotno i zalosno, niko se ne trudi da se otkrije krvnika koji je pocinio zlocin, i oduzeo zivot jednoj mladoj osobi,pre svega majka deteta, ali bice zarade na kontu smrti jadne Jelene. E MOJA SRBIJO, DOKLE SI STIGLA DA ZIVOT VISE NISTA NE ZNACI, SAMO PARE.

 5. MOJE MISLJENJE JE DA SU JELENU UBILI MUZ I SVEKAR.JASNO JE DA ZORAN TO NIJE MOGAO SAM URADITI .MOTIV PO MENI JE DA JE JELENA ODLUCILA DA OSTAVI MUZA I PORODICU MARJANOVIC I ODE SA DETETOM.

 6. Licno mislim da se sve zna ali i mudro cuti. To je i za ocekivati s obzirom da je konpletno sudstvo i policija i te kako korumpirano. Tako da jos uvek kod nas ide po sistemu koliko para toliko muzike!!!

 7. ZAŠTO MINISTAR POLICIJE ĆUTI DOK NAROD KRITIKUJE POLICIJU I DOVODI JE U SUMNJU DA SE NEŠTO PREĆUTKUJE I SKRIVA.. I VUČIĆ JE JEDNOM REKAO DA SE ZNA KO JE UBIO PEVAČICU.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar.
Molimo unesite ime