SINEAD O’CONNOR

SINEAD O’CONNOR na službenoj stranici objavila je poprilično potresnu snimku u kojoj se obratila fanovima te rekla da je prepuštena sama sebi jer već dvije godine “njezinu obitelj i Irsku nije briga.”

Slavna 50-godišnja pjevačica, najpoznatija po hitu “Nothing Compares to You”, u obraćanju fanovima priznala je, između ostalog, da je suicidalna te da je neko vrijeme živjela u motelu. Tijekom svoje ispovijesti je i zaplakala.

sindejd

“Ne postoji nitko u mom životu osim mog doktora, psihijatra, najdivnijeg čovjeka na svijetu, koji kaže da sam njegov heroj, a to je jedina jebena stvar koja me drži na životu… činjenica da sam njegov heroj. I to je patetično”, govori.

Kasnije dodaje kako se ne radi samo o njoj već i o drugim mentalno oboljelim osobama. “Da se radi samo o meni, već me ne bi bilo. Jer sam dvije godine hodala ovim planetom usamljena i kažnjena što sam mentalno oboljela, i bila sam bijesna što nikog nije bilo briga za mene”, govori O’Connor, koja je bipolarni poremećaj priznala kod Oprah.

“Želim da svi znaju kako je to, i zato sam snimila ovaj video. Mentalna bolest je kao droga koju nije briga tko si, a oko nje vlada jednaka stigma. Nije ih briga tko si. Odjednom te svi ljudi, koji bi te trebali voljeti i brinuti o tebi, počnu tretirati kao govno. To je kao lov na vještice”, zaključuje uz napomenu da se i ona bori, kao milijuni drugih, prenosi Index.

Ne propustite:
ISPOVIJEST 18+! Imam 20 godina i ljubavnica sam muškarcu koji ima 41.
loading...

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar.
Molimo unesite ime